Welcome

TinyHouse

Ons doel is zorg met natuur te verbinden,  kunnen wonen in een groene en zelfvoorzienende omgeving, meer mogelijkheden voor wonen en sociaal leven, met je eigen privacy.

 

TinyHouse is leven met minder spullen, op een kleinere oppervlakte. Maar ook met minder kosten voor nuts aansluitingen ed.

 

Wij onderschrijven deze nieuwe vorm van wonen, er is hiervoor een kader/stuurgroep opgezet die het plan voor de Drechtsteden gaat opzetten en presenteren, let op de media!


Bestuur

Binnenkort een artikel in de Klaroen, over ons idee, tiny wonen. Er is een voorzitter en een secretaris aangetreden, vanuit de stichting SMP is er ondersteuning voor de eerste aanloop kosten. Binnenkort hebben wij een eerste overleg met de wethouder, om te kijken en onderzoeken de mogelijkheden voor TinyHouses in Papendrecht.

Informatie?

Op onze facebook site, of via de website, kunt u er meer over lezen, maar ook om u aan te sluiten, bij de nu reeds ruim 160 geïnteresseerden. In okt/nov. 2019. houden wij een info avond voor belangstellenden en partijen die bouwen en of producten kunnen leveren, kortom een aantal stands. Voor meer info ga naar de website.

 

Sinds 1 oktober 2019,zijn wij officieel een stichting, ingeschreven bij de KvK.

https://www.facebook.com/tinyhousedrechtsteden/

 


Als u meer wilt weten, of gewoon belangstelling, kunt u gaan naar de volgende link;

https://www.survio.com/survey/d/S7G6M0U9M4S6E2P3H

 

Als u ook onze nieuwsbrief wilt ontvangen, stuur dan een mailtje met uw mailadres en woonplaats .